Nieuws

  • 20 november 2020
werkhandschoenen

Gezocht: technisch medewerker voor team construct

Het lokaal bestuur zoekt een technisch medewerker voor team construct. Je zorgt samen met je collega’s voor het duurzaam onderhoud van wegen en gebouwen. Je verleent wanneer nodig ondersteuning aan de andere teams van de technische dienst.
Administratief centrum
  • 18 november 2020

Verslag gemeenteraad en OCMW-raad

  Het verslag van de gemeenteraad en de OCMW-raad van 19 oktober 2020 kan je bekijken in de raadpleegomgeving.
coronavirus
  • 29 oktober 2020

Corona: activiteiten voor -12 geschrapt t.e.m. 11 november

Vorige week werden alle vrijetijdsactiviteiten voor +12 geannuleerd tot en met 30 november. Nu worden ook de activiteiten voor -12 geschrapt tot en met 11 november. Dat betekent onder meer dat het kleutersportkamp in de herfstvakantie niet zal doorgaan.
Fontein
  • 21 oktober 2020

Geef je mening over het nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan Markt en omgeving

Het college van burgemeester en schepenen heeft een startnota opgemaakt voor het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) ‘Herziening RUP Markt en Omgeving’. Jij kan over deze startnota je mening geven tijdens de eerste publieke raadpleging en adviesronde van 26 oktober tot en met 24 december 2020.
Een tekening van een trieste sinterklaas en Zwarte Piet
  • 10 november 2020

Ga jij vanaf 14 november ook op Sinterklaaszoektocht?

Sinterklaas en zijn pieten kwamen al eens kijken of alle kinderen in Gavere ook dit jaar braaf waren. Maar onderweg zijn ze al hun spullen kwijtgeraakt. Help jij hen om alles terug te vinden?
de schuilinfrastructuur aan het Hoppinpunt in de Brandweerstraat
  • 27 oktober 2020

Hoppinpunt in de Brandweerstraat geopend

Op maandag 26 oktober is het Hoppinpunt in de Brandweerstraat in Gavere geopend. Dit is het eerste knooppunt in de ruime streek dat zoveel mogelijk vervoersmogelijkheden en diensten combineert.
een campagnebeeld van de klimaattafels
  • 12 oktober 2020

Kom naar de digitale Klimaattafel op 23 november en puzzel mee aan het klimaatbeleid

Het lokaal bestuur is een stevig engagement aangegaan om tegen 2030 40% minder CO2 uit te stoten op haar grondgebied. Daarnaast willen we ook de negatieve gevolgen van de klimaatverandering (denk aan hitte, wateroverlast of droogte) helpen verzachten.
coronavirus
  • 6 november 2020

Corona: beperking occasionele niet-commerciële verkoop in Oost-Vlaanderen

De gouverneur van Oost-Vlaanderen, Carina Van Cauter, beperkt de occasionele niet-commerciële verkoop aan huis of door middel van afhaal of levering.
coronavirus
  • 23 oktober 2020

Covid-19: lokaal bestuur annuleert activiteiten voor inwoners tot eind november

Omwille van het stijgende aantal besmettingen met Covid-19 annuleren we als bestuur tot eind november al onze activiteiten die inwoners samenbrengen, zolang ze niet essentieel zijn voor onze werking.
Mandarijntjes op een kraam op de markt
  • 2 oktober 2020

Winkel op 5 oktober op de wekelijkse markt en maak kans op een fles cava

Gavere viert de Week van de Markt! Kom op maandag 5 oktober winkelen op de wekelijkse markt en maak kans op een lekkere fles cava.