Nieuws

  • 7 april 2021
Een honingbijtje op een achtergrond van groene en blauwe vlakken

Heb jij de beestige wandeling al ontdekt?

Nog tot en met 25 april kan je de beestig leuke zoektocht voor gezinnen en kinderen ontdekken. De wandeling is 5 kilometer lang en brengt je langs mooie plekjes in Vurste. De wandelkaart met opdrachten kan je tijdens de openingsuren gratis afhalen in de bibliotheek en in De Poort (Markt 1).
Administratief centrum
  • 30 maart 2021

Verslag gemeenteraad en OCMW-raad

  Het verslag van de gemeenteraad en de OCMW-raad van 22 februari 2021 kan je bekijken in de raadpleegomgeving.
Dit is de voorgevel van Café Club.
  • 3 maart 2021

Word jij de nieuwe uitbater van Café Club?

Het lokaal bestuur zoekt een nieuwe uitbater voor Café Club op de Gaverse Markt, huisnummer 22. Het café is heel goed gelegen midden op de Markt, vlak naast het gemeentelijk ontmoetingscentrum Racing. Bij het pand hoort ook een ruime woongelegenheid.
Blije vrouw in online meeting
  • 11 februari 2021

Werkgroep 'Mondiaal Gavere': Werk jij van thuis uit mee aan een betere wereld?

Hoe kan Gavere aan een betere wereld werken? Door armoede te bestrijden, eerlijke handel te promoten, duurzame keuzes te maken…? Heb jij hier als inwoner een mening of ideeën over? Dan willen we je graag uitnodigen om via digitale weg mee
Handen die verstrengeld zijn.
  • 17 maart 2021

Verbindend communiceren: gratis driedelige online workshop

Huishouden, job, kinderen, … In de drukte van elke dag is het soms moeilijk om oog te blijven hebben voor je partner of jezelf. Hoe blijf je met elkaar praten? Hoe hou je rekening met je eigen noden en die van je partner? Of hoe blijf je verbonden met je ex-partner?
toeristisch onthaalpunt De Poort
  • 2 maart 2021

Hou jij toeristisch onthaalpunt De Poort open als vrijwilliger?

Hou jij van je gemeente en je streek en wil je bezoekers graag wegwijs maken? Word vrijwilliger in toeristisch onthaalpunt De Poort op de Markt!
twee handen in tuinhandschoenen die plantjes vasthouden
  • 10 februari 2021

Vacature: technisch assistent bij Team Eco

Ben je jonger dan 26, heb je groene vingers en zoek je een afwisselende job dicht bij huis? Stel je kandidaat om bij Team Eco te komen werken! Je zorgt voor het groenonderhoud (maaien, snoeien, onkruid bestrijden) en voor een net openbaar domein. Je helpt ook bij begravingen.
Een man die voor de gevel van een huis staat en isolatiemateriaal via aan gat in de spouwmuur laat vloeien.
  • 17 maart 2021

Doe mee(r) met de groepsaankoop spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie doet het comfort in je woning gevoelig stijgen en je energiefactuur dalen. Heeft je woning spouwmuren, maar twijfel je of je die kan isoleren? Vrees je problemen met doorslaand vocht?
Lenteschoonmaak
  • 18 februari 2021

De Grote Gaverse Lenteschoonmaakweek 2021

Het lokaal bestuur organiseert dit jaar geen schoonmaakweekend maar een schoonmaakweek van 13 tot en met 21 maart 2021. Je kan helemaal coronaproof, alleen of met je bubbel, zwerfvuil ruimen in je straat of je wijk.
een illustratie van een jongen en en een meisje op een achtergrond van twee kleurvlakken in geel en fuchsia
  • 10 februari 2021

Ga jij op gedichtenjacht? Een gloednieuwe wandeling voor kinderen en volwassen van 13 februari t.e.m. 7 maart

Zin in een leuke coronaproof activiteit? Ga op gedichtenjacht door Asper en ontdek alle genomineerde Dichters van Gavere 2021. De wandeling start op het dorpsplein van Asper en is 8,6 kilometer lang. Je ontdekt de poëzie op mooie borden langs het hele parcours.