Nieuws

  • 28 mei 2020
boeken op een rek

Bib opent op dinsdag 2 juni opnieuw de deuren

Vanaf dinsdag 2 juni is de bibliotheek opnieuw open. Hou rekening met de coronamaatregelen als je om nieuw leesvoer komt.
werkhandschoenen
  • 28 mei 2020

2 technische medewerkers gezocht

Op zoek naar een nieuwe job? Het lokaal bestuur zoekt een technisch medewerker wegenissen (niveau D) en een techisch medewerker gebouwen (niveau E) voor het team construct. Als het nodig is, ondersteun je ook de andere teams van de technische dienst.
Een smartphone in de hand van een persoon
  • 13 mei 2020

Contactopvolging corona: let op voor oplichters

Vanaf deze week start de telefonische contactopvolging van mensen die mogelijk besmet zijn met het coronavirus COVID-19. Je kan dus een telefoon of een sms krijgen als je met een besmet persoon in contact bent geweest.
vrouw met mondmasker achter winkelkar
  • 28 april 2020

Corona: mondmasker voor elke Gaverling vanaf 12 jaar

In de week van 4 mei zal elke Gaverling vanaf 12 jaar een herbruikbaar mondmasker van het lokaal bestuur in de bus krijgen. Ook kinderen die dit jaar nog 12 worden, krijgen een exemplaar.
doosjes met aardbeien op een kraam
  • 15 mei 2020

Vanaf 18 mei opnieuw maandagmarkt

Vanaf maandag 18 mei mag de wekelijkse maandagmarkt weer doorgaan op de Gaverse Markt. Als bezoeker moet je wel rekening houden met deze coronamaatregelen:
Dit is een vrouw met een zelfgemaakt mondmasker aan.
  • 12 mei 2020

Haal je filters voor mondmaskers van de federale overheid in De Poort

Vanaf maandag 18 mei kan elke Gaverling vanaf 12 jaar in De Poort (Markt 1) twee filters voor de mondmaskers van de federale overheid afhalen. Deze mondmaskers worden pas later geleverd maar de filters zijn nu ook al bruikbaar in zelfgemaakte dubbellagige mondmaskers.
flupke fonteine vraag "hoe est in ou kot?"
  • 27 april 2020

Doe jij mee met de fotowedstrijd “Hoe est in ou kot?”

Hoe beleef jij deze coronatijd? Hoe ziet je dagelijkse leven er nu uit? Wat is het meest veranderd of wat valt jou op? Hoe ga jij creatief om met moeilijke situaties? Waar geniet jij nu nog meer van dan anders?
recyclagepark van gavere
  • 29 april 2020

Vanaf 5 mei zonder afspraak naar recyclagepark

Vanaf 5 mei kan je zonder afspraak naar het recyclagepark. Op dinsdagvoormiddag is er nog geen asbestinzameling maar mag je voorlopig wel ander afval brengen. Dit afval wordt nog niet ingezameld:
terras van Gavere Zomert
  • 21 april 2020

Corona: alle evenementen tot en met 31 augustus geannuleerd

Tot en met 31 augustus gaan er geen recreatieve evenementen van of in samenwerking met het lokaal bestuur door, in de strijd tegen corona. De zomersportkampen en de speelpleinwerking worden op dit moment nog wel voorbereid.